I hate being sexy but somebody has to do it.

© Haha ungefär så känner jag mig nu, jävla ägg.

Hej!
Idag var min första skoldag på ca 2,5 veckor. Vill redan bort. Trots att jag har fått fransk manikyr och bestämt lite saker angående mitt hår, ansträngade skoldag... Haha!
Nu ska jag äta något snabbt och sen ska jag in till Storsjöteatern och se på "Girighet eller makt", kommer bli awesome tror jag. Hörs! ♥

Kommentarer
J

Hej hej! Jag vet inte va jag ska säga.....inte nog med att du ser väldigt bra ut, så är du Brynäsare också! Det gör dig väldigt unik! :) i like that! kram

2012-04-22 @ 23:33:24
J

Tillägger Det är lite som grädde på moset! Ditt vackra utseende fulländas av att du hejar på Brynäs, om det nu går göra en sådan jämförelse? :) Aja, jag hoppas du förstår vad jag menar...så snälla du, ta inte en paus! :)

2012-04-23 @ 16:05:21
Charlie

Svar: Haha tack "J"! Men med tanke på bilden till detta inlägg hoppas jag nästan att du är oseriös, haha! Brynäs for the win, finns inget annat.

Tror jag är tillbaka från pausen nu, hoppas du fortsätter kika in!

2012-04-23 @ 20:22:26
URL: http://encheese.blogg.se/
J

Haha, jag menade mer i det stora hela. Du har ju en hel del andra bilder där du är väldigt fin!! :). Jaa, fan va jag älskar Brynäs...tror jag hade hjärtattack större delen av sista matchen, tills dom gjorde 2-0! Tänk om man var lika bra som Silfverberg! :) Ooojaa, jag kommer fortsätta kika in!

2012-04-23 @ 20:58:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se bloglovin
RSS 2.0