I don't care what people think about me, I care what people think about themselves.

Dagens dos av OTH, check! Kollade även senaste avsnittet Modelljakten där Linnéa från stan vann utmaningen, grattis! Nu slötittar jag på någon film tills Grey's börjar (låter som att jag har världens slappaste liv, haha) men efter det ska jag iväg på träning! Wiho! See you around.

To the world you may be just one person, but to one person you may just be the world.

Godmorgon!
Sitter och väntar på bussen i min supergosiga björnfitta (pälsmössa, hehe). Efter skolan ska jag till optikern och se hur mina ögon mår och efter det blir det träning. Hörs!


There are certain people who aren't meant to fit into your life no matter who much you want them to.

Hej!
Passande till första advent föll snön, så nu får vi bara hoppas att den håller och att det inte blir kallare än så här! Har mest degat hela dagen, men vi tog oss ner på julmarknaden en stund. Blev lite besviken, trodde det skulle vara fler "stånd" (så jävla fult ord, vem kom på det liksom?) men det var mysigt ändå. Köpte en munk och gick hem igen. Nu myser jag i sängen och kollar på Filip och Fredrik, ska snart äta lite lussebullar tror jag. KLEMKLEM

She's going to hold her breath until she gets a new unicorn.

Hello guys!
Har ingen rikigt ork till att sätta mig vid datan, eller tid för den delen. Tränar tränar tränar och går i skolan i stort sätt all the time. Gårdagskvällen gick ju hyfsat bra och idag fick jag lite alone time med bästa vännen. Välbehövligt! Nu ska jag få något i magen och sedan sätter jag mig på bussen mot älskling. Klem

Utseende är inte allt, men man kan inte runka till någons personlighet.

My beautiful girls, find on weheartit.

Hej!
Ta rubriken med en nypa salt! ;) Haft lite fullt upp med träningar och lite sånt där. Är även suuuuupertrött på mornarna eftersom jag måste anstränga mig varje dag för att ens se någonting! Men på måndag så..!
Nu har jag vänt upp och ner på vartenda plagg i min garderob så nu är det ordning och reda. Har även hämtat mina gosetomtar som ska placeras i rummet. Sen ska jag lägga mig så jag tar mig upp till morgondagen. Två lektioner, luncha med mami och sedan dansa på kvällen. Ha det bäst, flodhäst!

You are no better than I am, so stop acting like you are.

"Vi hörs imorgon!", haha måste sluta skriva så, för det är jämt när jag skriver så som uppdateringen dröjer flera dagar. Hade super på myset i lördags, var ganska så trött i söndags och igår fick jag veta att jag har fått en "allergireaktion" i ögat.. Jag som använder kontaktlinser varje dag, tvingas gå blind/glasögon (no way, passar inte alls i glasögon) i en VECKA!
Tycker synd om mig själv men försöker överleva ändå. Hoppas eran vecka började bättre än min! Klem.

Let go of what kills you and hold on to what keeps you breathing.

Lika charmerande som vanligt!
Har tillbringade några timmar framför Sims nu, haha snart blir föräldrarna gamlingar och äldsta dottern blir vuxen!! Helt sjuk hur fort det kan gå. Dom som var så små nyss.... Haha! Ikväll blir det som sagt sleepover med mina fina gnistor. Kommer nog inte sova så mycket, haha lika bra det! Taggar med partymusik nu, söt jag. Vi hörs imorgon!

Did you belive? Were you ever a dreamer? Ever imagine heart open and free?

MITT 100:DE INLÄGG, YIHOOO! FeTT co0lt alltzåÅÅ! <33333333333333333333333

When you want to say something and then you realize that the person you're talking with shouldn't know about it.

Godmorgon!
Skuttade glatt upp ur sängen kvart över tio, åt frulle och dammsög på rummet. Nu ska jag börja fixa mig, chilla lite. Vet inte riktigt vad som händer idag, men ikväll ska jag iallafall umgås med mina fina danstjejer. Ska bli roligt! Klem

That LIKE A BOSS moment when you get the right answer and the smart kid doesnt.

HEEEEEEEJ!
Till att börja med vill jag bara säga att Breaking Dawn var G R Y M! Så. Sen har jag sovit hos min pojkvän några dagar, och inte haft tid att blogga. Igår tog jag tag i mitt utvuxna/missfärgade hår och turned it into RED!! Stoked. Blev ganska bra, dock svårt att få till en snygg bild. Är helt fucked up eller något. Idag var jag ledig, så jag chillade hemma och mötte sen upp Fredrik och Kajsa för Mc'Donalds glass. Ikväll drog jag ner till pappas motorcykel garage/klubb, call it whatever. Dom hade lite invigningsfest där osv. När jag tröttnade på det gick jag till ICA och köpte chirre och Redbull. Slängde mig framför Sims när jag kom hem och där sitter jag nu. Blir nog inget intressantare än så ikväll.
Xoxo

The secret to happiness is doing what you love.

Påväg hem!
Förlåt för att ni inte har fått något nytt att läsa, haft mycket på gång. Riktigt inlägg kommer när jag är hemma. Klem


Glaciers melting in the dead of the night, and the superstars sucked into the supermassive.

Googlebilder, här ser man ju lilltjejen också! Vilken bitch hon såg ut som, haha. Trodde inte att hon skulle vara ginger..

Ikväll ska jag iväg på premiär visningen av första delen ur sista delen av Twilightserien! Längtar så jäääävla mycket!! Enda sen jag läste ut boken har jag längtat tills denna dag! ÅÅåååh, iiih! Överlycklig. Dock är den klockan tolv i natt, så jag kommer vara ganska slut imorgon på skolan. Men det är det så värt!

I'm tired of being miserable without you around.

Godmorgon!
Klev upp klockan sex för att duscha och nu har jag ätit frulle och ska sätta igång hårtorken. Idag väntar en tidig skoldag fylld med massage, och ikväll blir det andra roligheter. Men det tar vi senare! Puss på er. ♥

Sometimes, you have to forget what you want to remember what you deserve.

Var på Ensemble konsert ikväll, riktigt bra som vanligt när det gäller Palmcrantz musikelever. Åkte hem och gjorde go'fika, skulle egentligen velat duscha, men det skjuter jag upp tills imorgon bitti. Imorgon blir det mycket roligheter, kanske hinner blogga någon gång därimellan. Klem.

Bitch, you're only alive because it's illegal to kill you.

Älskar måndagar! Fick en manikyr med rött lack och sen skrev vi en uppsats och nu har jag slutat. Lovely!

ps. Jag tycker om Ellinor :$


As soon you stop wanting for sometime, you get it.

Igår var jag med några roliga vänner, åt godis och spelade hjärnspel (alfapet och någon ordbeskrivning). Idag vaknade jag upp med huvudvärk på fars dag, grattis pappa! ♥ Men vi gick ut och åt på Lilla Siam, sen blev det sockerkaksbakelse made by me när vi kom hem. Nu ska jag nog sova lite grann och  ta mig på skolan imorgon. Har massa roligheter inbokade i veckan, i look forward!
Xoxo mjau.

I don't hate you. I just hate everything that you've turned into.

Godmorgon!
Vaknade brevid en söt liten pojke idag, sen blev jag så himla sugen på pannkakor så jag ställde mig och stekte ett gäng. Himlans gott! Idag är det ganska frostvitt ute, så snart kommer vintern.....
Ska ner och ta en dusch nu, sen ska jag fixa mig och åka in på stan. Ska även träffa min barndomsvän som har flyttat ifrån mig, ända ner till storstaden. Så det ska bli skoj! KLEM.

-It's gonna be okey! "Yeah, because it's not happening to you.."

Fick min nya platt/locktång idag, som jag längtat!
Förstår inte hur tiden kan gå så fort ibland, kom precis hem, trots att jag slutar tjugo i elva. Ska slänga i mig lite mat sen ska jag vidare på nya äventyr (:träning och basket). Blir nog ganska kul trots min huvud/halsvärk. Men nu ska vi inte klaga!
Off to go.

I speak the truth, but I think that's foreign language for you.

Tog en donkenlunch med Kaja och nu sitter vi och väntar på lektion. Köpte med mig lite smågodis så att jag ska klara av dagen!


Don't stop dreaming, because there is no wrong in wanting something more.

Godmorgon!
Idag är jag betydligt piggare, så nu sitter jag och äter frukost och ska försöka ta mig iväg till skolan lite senare. Dock går jag till 4 idag, lite segt men jag har ju legat hemma hela veckan så då lär det ju ändå gå ganska bra. Bilden togs med mammas sketna kamera därav den lila kanten längst upp. Hörs!

I wanna run, but only far enough to make you miss me.

Blev en liten bakarstuga här ikväll! Mådde lite bättre efter min dagliga dos av OTH och Grey's, så jag satte mig och spelade Sims någon timme. Sen satte jag igång med en blåbärspaj och äpple/kanel muffins! Blev supergoda båda två och jag avnjöt dom framför ett Erik & Mackan avsnitt "99 nya saker man måste göra innan man dör."
Nu ska jag försöka sova och ta mig iväg till skolan imorgon om jag inte mår allt för dåligt, är trött på att vara sjuk nu!
Xoxo mjau. ♥

The trees can here you if you talk to them.

Slöar i soffan och OTH har precis kört igång! Har fastnat totalt för det nu dom dagarna jag har varit sjuk, är helt fast! Ska nog fixa alla säsonger och stirra mig igenom dom. Så himla bra!

But whatever you do, you have to keep on moving forward.

Blev hemma idag med.. Mådde illa imorse och så där, vaknade för en stund sen och nu dricker jag té med honung för att halsen i alla fall ska bli lite bättre. Visst är det skönt att inte vara i skolan och så, ett tag. Men nu börjar jag tröttna på att bara vara hemma... Har inte varit utanför dörren sen i söndags, illa.

I wish you could hear all the words, I'm too afraid to say.

Efter att Kajsa gick åt jag go'middag med pappa och sen har jag bara chillat framför teven. Väntar på att DH ska börja! Sen blir det nog godnatt för mig, för imorgon ska jag till skolan. Klem!


The worst thing you could do to a girl is compare her to another girl.

Godmorgon!
Den här morgonen var lite bättre än gårdagens, dock har jag fortfarande ont. När jag vaknade gick jag ner och badade, gjorde mig fräsch, så himla skön känsla. Sen bakade jag scones, dock med blåbärsyouhurt istället för naturell, men dom blev hur goda som helst! Sen har jag suttit och ätit go' frulle och gjort undan lite plugg. Nu ska jag nog spela lite Sims innan Kajsa kommer hit och håller mig sällskap.

You've heard what I've done, not what I've been through.

Google är riktigt bra att ha sometimes - bild från google alltså.

Har legat i soffan hela dagen, kollat på allt från OTH till Fotbollsgalan. Zlatan tog hem guldbollen för 5e året i rad !!!! Men som han är värd det! Är fortfarande deppad över att han inte spelade matchen när jag var i Milano i våras, men Milan leverarade ju även med han på bänken. Så det är inte så hemskt.
Har pillat i mig massor av ipren och halstabletter idag, så jag blir hemma imorgon också. Vill vila upp mig riktigt så att allt det sjuka får försvinna liksom, istället för att bli sjuk igen någon dag senare. Smarta jag. Nu ska jag försöka sova lite grann, xoxo sov gott!

One day your life will flash before your eyes. Make sure it's worth watching.

© Sjukt roliga skyltar en kväll i Alanya.

Just for once, I want somebody is afraid of losing me.

© Bild från showen i lördags.

Godmorgon!
Inte för att morgonen har varit särskilt god för mig, vaknade med dunkade huvud och jätteont i halsen. Blev sjukanmäld och somnade om. Nu sitter jag framför MTV och äter lite youhurt. Lär inte bli en sån händelserik dag idag, men några inlägg till kommer nog! Klem.

I'm not telling you it's going to be easy, I'm saying it' going to be worth it.

Försökte få en hyfsad bild på Selenas outfit men det gick ju sådär..
Ger den iallafall 10 av 10 guldstjärnor! Älskar färgen och hålen på sidorna. You go girl!


I'd rather be hated for who I am, than loved for who I'm not.

Hänger framför MTV och kollar på EMA, bra som alltid. Väntar på Selena Gomez framträdande, skulle tydligen vara en jäkligt nice outfit enligt henne själv.
Xoxo mjau.

I love people who can make me laugh, when I don't even want to smile.


And if you feel just like a tourist in the city you were born, then it's time to go.

Tjeeeeeeeena mittbena!
Long time - no seen, som man brukar säga. Tog ett lov, under lovet. Välbehövligt. Har dessutom varit väldigt effektiv under lovet, hunnit med en tripp till Turkiet, lagat en tand och dansat mycket. Imorgon är det dags för skola igen och jag kan inte precis säga att jag längtar.. Jaja, it's what you make it.
Gör ett inlägg snart med massa bilder från Turkiet! Så just wait for it. :-) XOXO.

Blogg listad på Bloggtoppen.se bloglovin
RSS 2.0