Time for a milestone, time to begin again.


#this is my new years eve nails. Gott nytt år alla mina fina läsare!


We are all in the same game; just different levels.

© Turkiet 2011. Miss it!

Godmorgon!
Klockan 10 studsade jag glatt upp ur sängen och in i duschen. Nu är jag nästan klar och ska snart åka in på stan med Kajsa, som har kommit hem till Jämtland igen!
Igår var det basket och dom ledde nästan hela matchen med 11 poäng hela tiden, haha sjukt! Till slut vann dom över Luleå med 16 poäng tror jag? Spännande var det ialla fall! Dock satte DJn på fel låt när vi skulle dansa första gången så jag kände mig som en förvirrad höna typ! Haha. Blabbel babbel!
HÖRS!

It's funny how one night can change everything in your life.

Godmorgon!
Nu sitter jag och äter frulle och ska snart klä på mig och gå till bussen. Idag är det shopping med Ellinor och Linn som står på schemat! KLEM

Don't make me bring you back to the start.

source: weheartit, as usual.

Sitter och letar inspiration till mina "nyårsnaglar"! Less på enfärgade, halvtråkiga naglar och vill göra något coolt. Bilder på resultatet får ni självklart, men jag lär nog inte göra dem förens på fredag eller lördag så att de verkligen sitter on new years eve! Klem

May the dreams of your past be the reality of your future.

Kom hem för ca två timme sedan, stannade inte så länge alltså. Fick en liten roadtrip/hemskjuts av Therese och sen parkerade jag mitt ass framför teven, massa movietime! Kollade på Miss Secret Agent 2 och nu är det Liar Liar.
Have a wonderful night babes!

Live like a princess, look like Barbie and party like Ke$ha.

source: www.weheartit.com

Hej!
Alla pigga och glada? Inte jag.. I alla fall inte pigg, har slöat hela dagen. Ska koppla in plattången nu och klä på mig för att sedan åka iväg på middag. Imorgon blir det stan med Isabell, blir inte mycket shopping för mig med almost tomt bankkonto... Men något ska jag väl hitta! Klem.

~ I'd rather love someone I can't have, then have someone I can't love. ~

© Två bilder från tidigare idag.

Haha som ni ser på första bilden så är det KAOS när alla barnen ska springa ut och få godis av tomten, alltid lika roligt att skratta åt barnen som ramlar.. Andra bilden är tagen någonstans mitt i våran julklappsöppning, mitt på "dessertbordet" bestående av endast godis, mums! Tänker inte skriva ut allting jag fått i julklapp, för jag tror inte att intresset är så stort..? I alla fall så är jag supernöjd med alla mina klappar och hoppas ni är det också!
Nu ska jag läsa lite i en bok jag fick idag, Emmas skönhet (som ni även ser på bilden därför kan ni ju själva lista ut att det var en julklapp till mig). Sov sött! ♥

Merry Christmas to you all from us all!

Även fast jag inte gillar julafton så säger jag ändå God jul allihopa!

Var iväg med pappa på tomtehoppningen (massa tomtar som hoppar fallskärm och delar ut godis) men iår var det inte en enda som landade rätt! Haha det blåste så himla mycket så alla for i väg i skogen, bjöds på lite skratt sådär. Efter det tog vi en omväg hem och träffade våra kära "minirenar", hjortar.
Öppnade ett paket när jag kom hem också, en jättefin kjol från StylebyTyra! Jag beundrar den tjejen sjukt, hon är så jävla grym som har gjort allt detta med tanke på hennes ålder osv, när jag blir stor vill jag bli som dig Tyra!
Stor julkram till er alla!

Shaking her ass from the left to the right, moving it round.


Don't base your happiness on someone else.

Haha sen förra inlägget har jag hunnit med att ..... inte göra ett skit! Tänkte ta en promenad medans det var ljus men nu är solen gått ner för längesen. Blir lätt så första dagen på ett lov kan jag tänka mig. Haha klem!

You built up a world of magic, because your real life is tragic.

Såhär glider jag runt denna morgon, med min finfina tirre från Victoria's Secret och rosa mjukisbyxor. Känner mig lagomt fjortis, men who cares? Tog lång sovmorgon istället för att följa med pappa och handla, dock glömde han allt det viktiga så det sög ju. Nu sitter jag och funderar på vad jag ska hitta på för kul idag, kanske en promenad och lite wii skulle sitta fint? HÖRS!

Someday we'll decide where we want to live out our lives.

© 13/12-12 Stora Kyrkan - Palmcrantz musikelever.

Oh hello there!
Haft fullt upp med praktiska prov och så vidare. Somnat efter skolan varje dag också, så lovet jag fick idag var verkligen välbehövligt! Har skypat lite med Fredrik men han skulle sova nu så då är det väl lika bra att jag också gör det, trött som jag är. Har försökt planera in lite saker under lovet så att det inte ska bli så långtråkigt. Om jag ska vara riktigt ärlig så gillar jag inte julafton så mycket alls. Tiden runt om kan väl vara helt okej, men just julafton, all väntan osv gör mig galen. Funderar på att spendera min julafton i sängen! Men nu ska jag inte vara bitter för självklart får ni gilla julen om ni vill :-)
STOR BAMSEGOS KRAAAAAAAM!

Just because I'm sarcastic doesn't mean I don't take things seriously.

© Bild från förra julen, rosa gran hos mamma.

Haha så redo kanske jag inte var... Har helt enkelt inte haft tid eller orkat tagit mig tid. That's it.
Hade i alla fall jätte roligt i fredags med tjejerna, basketen var så spännande att jag satt med tårar i ögonen sista sekunderna. Blev ingen inhandling av vare sig skor eller julklappar i går heller, och på kvällen satt jag hemma med en godispåse framför teven. Idag har jag pluggat massageteori, spelat sims i mobilen (!!) och slappat. Lugn helg i stora drag. Hörs!

Sometimes you have to realize that people can stay in your heart, but not in your life.

© Matbilder från Turkiet. Vill tillbaka till värmen!

Hello!
Tog en paus, haha men nu är jag redo igen! Kort skoldag idag som vanligt, så skönt. Har varit sjukt oeffektiv den här veckan och "försovit" mig flera gånger så att jag fått stressa.. Inte bra, men med endast 3 skoldagar kvar till jullov så får jag väl stå ut.
Ikväll blir det basket igen och sen blir det övernattning med fina flickor, jag är nöjd. Imorgon ska jag försöka gå en vända på stan för att hitta ett par skor och några julklappar kanske. Har fan inte köpt en enda! Någon som har förslag på julklapp till pappor? Hör av er i så fall!
KLEMKLEM

Use your smile to change the world but don't let the world change your smile.

Glad Lucia!
Eller vad man nu säger, haha. Började dagen med sovmorgon, superfint luciatåg och en lunch på donken. Sedan masserade jag Kaja, vi kollade på vinterakros luciashow och efter det fick jag ryggmassage. Efter skolan har jag varit hos Björn och nu på kvällen lirade jag lite Guitar Hero! Jättelängesen sist så jag sög ganska hårt, men efter ett tag lossnade det.
Nu är det Twilight på kanal 5 om någon har missat det, så jag ska nog krypa ner i sängen snart och kolla på den. KLEMSLEM!

Girls are great at faking smiles. Guys are great at faking love.

Hej!
Hade ansiktsbehandling i morse, peeling och så. Sjukt skönt, fick bebishud! Efter lunch hade vi lite genomgång om märket Dr.Belter, jättebra hudvårdsmärke, ska införskaffa mig en serie tror jag!
Nu passade jag på att åka hem en stund innan träningen men ska snart in igen och träffa Björnis. Klem

If people are trying to bring you down it only means that you are above them.

Hittade några fler sköna bilder i mitt arkiv, dock lite överredigerade allihopa, men det var när jag höll på att öva i guess så ha överseende! Men jag gillar dom, i feel pretty. ♥

"Best way to not get your heart broken, is pretend you don't have one." - Charlie Sheen

© Två bilder från bullbaket igår, mums!
.
Hej!
Tog sovmorgon, pyntat granen och uppdaterat telefonen är vad jag har åstakommit idag. Känner som ett älskhat till söndagar, dom är grymt sköna men ganska långtråkiga.. Ville bara kika in och säga hej, så HEJ! :-)

Sending a simple text that says "goodmorning" can change their attitude for the whole day.

Hej!
Idag tog jag en låååång sovmorgon och tog igen lite sömn från veckan. Igårkväll hade jag myskväll med massa godsaker framför teven. När jag vaknade satte jag och pappa igång med julbaket! Jag gjorde lussebullar och pappa gjorde bland annat tryffel. Inte illa ;-) Mina lussisar blev superstora!
Ikväll ska jag ut med mina vänner och umgås med dom, alltid kul! See ya.

Some people come in your life as blessings, other come in your life as lessons.

Var en sväng på Hälsocentralen idag, där jag blev friskförklarad så nu får jag sätta i mina kontaktlinser igen!
När jag kom hem ifrån snöstormen som har varat HELA dagen bakade jag chokladbollar, mums! Nu ska jag in på stan och möta upp some friends och sen ska jag träna. Blir nog hemma ikväll, kyss!

Nu kan vi fan inte klaga på att vi inte har någon snö!


Why try so hard to fit in when you were born to stand out?

Tur för mig att jag hade trippla byxor + tröjor! Ni kan ju se på bilden vilka rosiga kinder jag fick efter endast en timmes vistelse utomhus. Oerhört charmerande.
Insåg också att det inte är det lättaste att fotografera snabba grabbar på grillor, hoppas jag fick till något supershot, annars är det bad for them. Mumsade i alla fall på lussebulle och julmust i "pausen", gott! Nu är jag ganska så mycket trött, och pappa kommer in klockan 06 för att väcka mig.. GODNATT!

Asking a question that you already know the answer to just to see if the person will lie.

© Gammal bild från förra året, Storsjöhockey.
.
Ikväll ska jag agera fotograf, så det är bara att plocka fram sina rostade kunskaper nu! Haha, hoppas bilderna blir fina så alla blir nöjda och glada. Jag ska få lussebulle, jag är glad!

Let's drink to all those words that were kept unspoken.

© Andra advent, tände ljuset på sconesfrullen.

¡Hola! Passar på att använda den lilla spanskan jag kan, haha... Försov mig 45 minuter i morse men fick ändå ingen frånvaro för jag var klar med allt på den lektionen. Skönt!
Efter skolan stack klassen ner till bowlinghallen för att spela, slutade som tvåa i mitt lag. Efter det blev det finmiddag på Max, Orginalmål! Runt sju var det dags för konsert på PC, riktigt bra som alltid!
Nu ligger jag i min kalla säng, invirad i mjukisbyxor, t-shirt, tjockstrumpor, en filt och ett täcke. Här snackar vi freezing cold alltså! GODNATT :-)

Laugh when you can, apologize when you should & let go of what you can't change.

Haha älskar mina gosbyxor!

Basketen gick dansmässigt inte så bra, men stämningen och så var bäst. Vi är bäst tjejer!
Nu sitter jag och dricker te och ska snart slänga ut mina linser, var så jävla skönt att se för en gångs skull. Men imorgon är jag blind igen, #allergiliv. Ska ta mig till skolsyster imorgon också så att jag kan få bukt på problemet! Jajjemen. Godnatt!

You're too young to belive it's not going to be okey.

Tog en lite bloggpaus igår, hände saker som gjorde att jag inte prioriterade bloggen direkt..
Ska snart i väg på träning och sen är det basket som gäller, heja Jämland! På torsdag har jag idrottsprov som jag inte har tränat till och sådant annat roligt. Love my life. KLEM

I can see beauty when other see ugliness.

Jag blev så jävla rörd när jag såg detta videoklipp som många har bloggat om senaste tiden. Tog mig tid att kolla på det nu, och jag var nära att gråta. Jag bläddrade sedan lite snabbt bland kommentarerna då några skriver att detta klipp är fejk, men fejk eller inte så har det ett bra budskap! Stå på dig killlen! ♥

Men det var när jag hittade det här videoklippet på Dessies blogg som det brast, jag kände hur en tår rann ner för kinden. Den här killen, så himla fin och underbar. Han gör ett "svar" till Jonah där han berättar hur han gått igenom samma sak, och hur han tog sig ur det! Blev så himla rörd, han erbjuder sig att hjälpa/stötta Jonah och peppar honom. Det är sånt här vi medmänniskor ska göra! Vilken anledning har vi att vara elaka mot folk vi kanske inte ens känner? Nej från och med nu ska jag bli en bättre medmänniska, och tillsammas gör vi skillnad.
.
Det var bara det jag ville säga. Tack för mig.

Be strong now because things will get better. It might be stormy now, but it can't rain forever.

Tog en go'fika med Kajsa och Isabell, och utanför fönstret var det snöstorm. Ikväll har jag pluggat lite idrott och fikat lussekatter och glögg. Annars har dagen varit ganska lugn, en typisk söndag. Imorgon ska jag upp kvart över 7 för julkalendern! Har inte följt den sedan jag var jätteliten, men bara för att den lilla flickan heter Charlie följer jag den slaviskt i år. Haha, GODNATT!

Style is knowing who you are, what you want to say and not giving a damn.

Godmorgon!
Kollade på julkalendern 8.45 och sen myste jag i sängen. Efter ungefär en timme gick jag upp och bakade sconesfrulle till mig och mamma. Nu har jag fixat mig och kollat på Skidskytte och ska snart möta upp några vänner. Ha en fin andra advent! ♥

I'll be there for you, like I'll been there before. I'll be there for you, cause you're there for me too.

Julbord på Kvantums lager, handlat massa bra läsning, träffat en kossa och shoppat i massvis!

Skulle egentligen leta efter julklappar men det blev bara massa saker till mig själv istället. Nu väntar jag på thaimat sen ska jag till Kajsa och kolla julkalendern! Ha en bra kväll ♥

I hate getting messages from you. It's like you know the perfect shit to say. Fucks up my whole day. I thought that all these feelings went away.

Godmorgon!
Vaknade pigg och glad fem i nio, hade missat 10 minuter av julkalendern.. Ska kolla den ikväll istället! Sen degade jag i sängen tills för ett tag sen då jag gick upp och gjorde gröt. Nu chillar jag igen, ska nog börja fixa mig snart. För vad, i don't know. Blir kanske stan med mamma? Vi får se. KLEMKLEM

Happiness can be found even in the darkest of times. If one only remembers to turn on the light.

Kollade tillbaka i mina mappar och hittade dessa favoriter:


Ganska skön bild, ser så jävla happy ut!
På den här bilden ser jag så liten och sårbar ut, men gillar den lite på något sätt.
Trots likbleka läppar med ett charmigt munsår gillar jag den här! Den är liksom mysig på något sätt :-)
Ser så himla proper ut på den här, med fläta och allt! Men ändå lite humor med långluggen, haha like it.

Älskar ögat! Hela bilden är lite "Twilight" eller vad säger ni? ;-)
.
Bjussade på lite "arkiv" bilder som jag hittade så här på kvällskvisten. Men nu säger jag godnatt igen, så godnatt!

Never be an option for someone when there are people who can make you their priority.

Middagen smakade gott, båda satt vid facebook hela tiden också. Dagens ungdomar... Sen drog vi till bästis flickvän och där blev vi i stort sätt hela kvällen förutom en liten tripp till Johanna. Intressant! Nu har jag mys (forever alone) och kollar på Disney. Ska snart sova tror jag, en ny dag imorgon! Godnatt :-)

Forget the risk and take the fall, if it's what you want, then it's worth it all.

Ligger i soffan, kollar på min dagliga dos OTH och äter sockerkakssmet. Njuter helt enkelt av att ligga här i mörkret med några bra saker! Ikväll ska jag och Kajsa ha tacomys hos mig, sen får vi se vad som händer. Klem

Blogg listad på Bloggtoppen.se bloglovin
RSS 2.0