Better late then never, but never late is better. They tell me time is money, well we'll spend it thogether.

Mitt liv består av plugg just nu. Dragit på mig någon sjukdom har jag också.. Skönt. Ska kolla på träningen ikväll och sen kommer älskling och hjälper mig plugga. Hörs!

Do not give up what you want the most for what you want at the moment.

Så jävla snyggt med päls, så länge det inte är äkta. - weheartit.com
Blev finmiddag idag med två av mina bästa tjejer och världens goaste pojkvän. Hamnade på Mc'Donalds, standard. Ikväll har jag försökt ta tag i lite plugg, men allt går åt helvete känns det som.. Men inga sura miner för det! Bara att ta nya tag imorgon. KYSS

Look how they shine for you.

Sitter och får manikyr av Kaja, sen slutar jag. Underbara måndagar!


Paint with all the colors of the wind.

Sitter just nu och spelar Sims samtidigt som jag äter blåbärspaj i en låda, haha! Var på Gör't! igår och dom flesta var superduktiga, som vanligt! Nu väntar mina simmar på mig, got too go!


Love me when I least deserve it, beacuse that's when I really need it.

Tjejerna åt lunch på Ragnars medans jag satt och tog kort, haha. Sen gick vi runt lite, innan mamma smsade och frågade om vi skulle fika. Men det var SMOCKFULLT överallt så jag gick och köpte med mig lite Vitamin Well och mörkchoklad, åkte hem och gjorde latte. Supergottigt!
Nu har jag spelat Sims i några timmar och ska nu börja fixa mig inför ikväll. Vi får gäster på middag och sen ska jag försöka hinna med Gör't!

We do not remeber days, we remember moments.

Bilder; weheartit.com
Blev visst ingen hemmakväll för mig igår, men lika glad är vi för det. Om inte gladare ;-)
I går fick jag frukost på sängen av min älskling, han är så söt! Sen blev det stan med mamma efter skolan, vi lunchade och sen fick jag med mig en jättefin kort byxdress hem. Nu ska jag fixa mig och sen träffa Kajsa och Isabel inne på stan. Vill åka till Åre idag, men vi får se hur det blir.. AJAAAAAAAAA, tjarå!

To die will be an awfully big adventure.

Bakade kladdmuffins efter middagen, så himlans gott! Sitter och äter några nu medans gosungen borstar tänderna. Har hjälpt han att plugga lite och läst 3 kapitel i min engelska bok! Duktigt! Godnatt, sweeet dreams ♥

People like you are the reason we have middle fingers.

Haha dokumentjäveln vill inte spara sig så snabbt så jag sitter själv i datasalen medans klassen slutade för 10 min sen... Jaja, jag är glad ändå! Ska ner till min älskling så fort det här har sparats, 74% nu!!


Keep on moving, keep on climbing.

Jag försov mig lite imorse, JAG liksom? Inte bra! Så nu sitter jag på bussen som ett nyvaket litet ägg, men det är ok det med! Längsta skoldagen idag med svenska redovisning på morgonen, jippie!


The people who are crazy enough to think they can change the world are the ones that do.

© 1 April 2011. Saknar min bästis way to much!

Hellu!
Just nu hänger jag i min säng framför ett avsnitt SATC, ska snart sussa. Träningen gick helt okej, träffade älskling en stund efteråt också. Bra dag. Imorgon väntar svenska redovisning, andra jobbiga skolsaker och träning. Intressant.. KYSS.

Keep calm and read on.

Fick sluta kvart i elva för att läraren var sjuk, hann i alla fall med att få en skön massage av Josefine. Sen åkte jag hem och fikade lite med mamma innan jag drog mig mot pappsen och har nu suttit i cirkus en timme och räknat matte.. Nu ska jag fortsätta med min svenska redovisning om en bok men jag är fast! Kommer ingen vart och den ska vara klar imorgon. Kul. Hoppas det släpper snart så jag kommer på några citat, annars är jag körd! Puss och kram

I think everybody's wierd. We should all celebrate our individuality and not be embarrassed or ashamed of it.

Hej på er!
Just nu hänger jag hemma hos min Ronja och pratar skit medans hon lagar mat, mums! Ikväll ska jag sova hos min älskling. Bloggar later, puss


Make her your everything in front of everyone, every time.

Eftersom att många mår sämre på hösten/vintern än vad dom gör på sommaren (inkluderar även mig själv i detta) så tänkte jag göra en liten "men tänk va mysigt och roligt det HÄR är! det kan man ju inte göra på sommaren"- lista. Here you go!
  • Sätta på sig en stor stickad tröja, göra en kopp te och mysa under en filt med en bra bok. (boknörd)
  • Man får använda alla sina kläder igen! På sommaren går man ju runt i nästan ingenting ;-)
  • Man kan tända massa levande ljus, sätta på en bra film och mysa med någon man tycker om!
  • Det blir lättare att somna när det är mörkt ute, så slipper man ligga vaken i flera timmar.
  • Man får igång alla rutiner, sovaätaskolaätasova, och ens kropp mår mycket bättre!
  • När snön kommer kan man göra snöänglar, snölyktor och framförallt snögubbar!
  • Tjocka och gosiga ytterkläder! Jag får använda min Kari Traa overall ;-)
  • Julklappar!!!
  • Nyårsafton kan man väl inte annat än se fram emot?
  • Inte långt efter nyår brukar tidningarna släppa vår/sommar modet, så då kan man underhålla sig med att planera outfits och kläder medans man njuter av en varm choklad i en snödriva med massa solstrålar på sig.
Hoppas den duger! Jag blir lite småglad av den i alla fall!

Don't stess too much, things have a way of working themselves out.

Drog på hockey med pappsen, vi vann med 7-3 mot Sollefteå. Gött!
Skulle egentligen sova med älskling ikväll, men jag kunde inte pga lite olika anledningar.. Tar det snart istället, saknar han så mycket ju. ♥ Istället ska jag låta mitt kära the Sims förgylla min kväll, och sen kanske det blir film lite senare. MA HÖRES!

If you were a drug, I would die overdosed.

Haha stört skön!
Men den bästa videon gick inte att bädda in, så här får ni länken medans jag dör lite grann. Om jag får en unge ska den vara så!!

Enjoy your youth. You'll never be younger than you are at this very moment.

Vaknade nyss med frulle på sängen och ett avsnitt Phineas & Freb på tv. Bra start på dagen!


I love in scary movies the person yells out "Hello?" As if the killer is going to be like "Yeah, I'm in the kitchen, want a sandwich?".

Long time, no seen.
Har gjort en massa roligheter under dom dagarna jag har varit borta; blivit bjuden på kinamat, haft mysig spakväll, ätit massa gofika, lekt med mina underbara vänner Kajsa och Isabel, ätit massa godis ur en hellokitty burk och bara varit massa glad!
Saknar min älskling som åkte hem i helgen, tur att jag får träffa honom i morgon! ♥
Nu ska jag kanske sätta igång några avsnitt av Modelljakten, samtidigt som jag äter upp det sista utav mitt godis, sen ska jag sussa. Imorgon har pappa lovat frulle på sängen, hmm hoppas på det! Sen ska jag kanske på syjunta, hockey osv. Men men, det är imorgon det. GODNATT MINA FINA.

Believe in yourself.

Fick sluta 10.45 idag pga sjuka lärare, så jag mötte upp mamma och sitter just barnvakt på thörnes till en söt liten bäbis! Hörs senare!


There is beauty in everything, just not everybody sees it.

Haha nu kom visst mitt mobilinlägg upp fast med 9 bilder istället för en, och på helt fel dag. Så det kan bli! Så jag tog bort det.
Nu sitter jag och äter middag, ska snart iväg på träning. Så skönt! Har verkligen inte haft en speciellt bra dag, missade sovmorgon, tog en två timmars powernap när jag kom hem osv. Tur att vi hade ryggmassage så min dag förgylldes lite iaf, det var såå skönt!
Puss på er.
image description

Take a breath and let the rest come easy.

Hatar internet. Fungerade inte på skolan igår, fungerade inte hemma igår kväll. Fick inte upp något mobilinlägg heller för appen fuckar. Blev lite irriterad. Fick kaka. Blev glad :-)
Nu sitter jag på skolan och fick veta att jag hade sovmorgon till nio, så jag hade inte behövt stressa och ställa klockan på 6 imorse.. FML. Ganska sur just nu. Längtar till träningen ikväll, sen ska jag nog va med älskling.
Klart slut.

So much mention, but you can't find the words.

Godmorgon!
Fick inte upp något inlägg igår från appen, måste ha krånglat eller något. I alla fall så spelade jag Wordfeud hela natten och dagen igår, blivit beroende..
Nu ligger jag i sängen och ska snart gå upp och duscha, sen dra till skolan. Ha en fin dag så hörs vi senare! ♥

The moment someone tells you you're not good enough, is the moment you know you're better than them.

Har chillat i Lugnviks sporthall i två timmar med Kajsa för att se Isabels badmintonmatch som vart lite försenad. När den väl började utklassade dom motståndarna på mindre än 10 minuter, good job!
Har fortfarande inte fått till en bild på håret, ska keep on trying! Nu ska jag snart åka in till stan för att sova hos min söta lilla älskling som jag fick åka och väcka klockan 15 idag.. Haha hård natt. Uppdaterar kanske därifrån eller från iphonen!
SEE YA ♥

I doesn't matter where I am. I'm yours.

Bjuppar på några cpbilder, fick inte till någon bra på håret, försöker senare! KYSSEN

Spend more time on what makes you happy.

Idag vaknade jag med ett stort leende på läpparna runt halv tio. Vet inte varför, känns bara som en bra dag!
Har ätit lördagsfrulle med familjen och ska snart börja fixa mig. Får se vad som händer idag, tar det som det kommer.
xoxo

I can't tell if it's killing me or making me stronger.

Gomiddag - Föreningsfotboll Bacchi vs Alces - En supersöt Sara!

Hellu!
Idag bestod min skoldag utav en lektion, slutade 9.30. Drog ner på stan med två klasskompisar, lunchade med mamma, drog till frisören och kapade 1 dm (bild får ni imorgon). Träffade supersaknade Kajsa och sen drog vi och älskling på Föreningsfotbollen, helt okej. Sen har jag mest hängt hemma, chillat och återhämtat mig efter den otroligt jobbiga veckan *host*. Haha! Nej, nu ska jag fokusera på filmen - American Pie: The Wedding.
KYSS

Looking for a perfect girl? Go buy a Barbie Doll.

Gud vad jag älskar min skola just nu! Fick sluta runt halv ett idag, pga sjuka lärare, men min NO-grupp satt kvar en timme för att fixa lite saker. När jag kom hem så dammsög jag och diskade, så duktig!
Nu väntar jag på att min älskling ska sluta så att jag får vara med honom, sen ska vi väl laga någon gomiddag och mysa. Gosig dag trots att vädret inte är det bästa! ♥

Everything you do is super duper cute and I can't stand it.

Tröja - Åhlens (ny!) Jeansleggings - Dr.Denim Väska - Puck.

We are the people your parents warned you about.

Har avnjutigt lite nudlar med avokado och tomat, kollat på disney och ska precis gå upp till moffa för en fika. Sen blir det träning, och älskling sover här ikväll. Bra dag än så länge!

We are who we choose to be.

Dagen börjar bra! Låg inte och drog mig så länge imorse, hade en lektion sen håltimme och lunch. Sen kommer matteläraren och säger att vi har matte på svenskan för svenskaläraren var borta och så fick vi sluta 12.20! Åh så underbart! Nu väntar jag på bussen hem och sen ska jag CHILLA. Over'n out amigos.


I don't want to die without any scars.

Det gick bra på träningen, Desperate Hosewifes var bra och nu ligger jag i min sköna säng. Bra kväll, saknas bara min älskling, men han kommer imorgon. Bättre liv, hörs senare!
Fet kyss.

Be happy, do your own thing, enjoy life and dream big.

ÄLSKAR min nya väska! Den köpte jag inne på Puck och "svansen" köptes inne på H&M. Resten får ni se senare!

Shopaholic? Nej då.. ;)
Slutade runt halv 2 och hängde med mamii några timmar på staden, blev tillslut lite grejer + en fika. Snart ska jag äta och sticka på träningen. Händer inte så mycket i mitt liv just nu..
Hade handmassage igår, åh vad jag njöt! Och idag hade vi mest teori men lite pausmassage hann vi med. Mums! Men nu, time for dinner!

Thinking too much can only cause problems.

Nu sitter jag i bilen påväg hem från Åre. Har haft jätteroligt och mysigt, men det ska bli skönt att komma hem, för imorgon har vi första karaktärsdagen! Naglar står på schemat och jag längtar så mycket!!


Smile, and the world will smile along with you.

Skulle införskaffa mig Maria Montazamis läppstift för Make Up Store, men när jag provar det upptäcker jag att det är på tok för brunt för mig, så efter att ha provat 2/3 av läppstiften bestämmer jag mig för färgen Trip.
Inte så mycket färg, utan man kan mer ana den. Precis som jag vill ha det! Är ännu lite ovan med läppstift och så, så jag tar det lite slowly med ljusa, ganska "osynliga" och om några månader kanske jag går runt med svart på läpparna? ;-)

Så fucking jävla underbart!

Helt otroligt! Första oktober och jag springer runt i t-shirt!
Chillar med mina fina vänner på en gräsplätt i höstvärmen, lovely. Puss!


Påväg mot Åre!


Blogg listad på Bloggtoppen.se bloglovin
RSS 2.0