Just because her eyes don't tear, dosn't mean her heart dosn't cry.

Bjuder på denna söta bild från tidigare idag när jag hade min slöintegöranågonting/sova-tid.

Hello there!
Nu ligger jag nergosad i sängen och filosoferar om det finns några döda lik i mina väggar (ja, jag såg criminal minds nyss). Ikväll har jag bara varit hemma och ätit chips och mörk choklad, mys. Ska snart försöka sova för imorgon åker jag troligtvis på en lite spontan tripp till Åre, får förhoppningsvis träffa min sjukt saknade Ebba och massa andra fina vänner. Stannar även över natten hos min käääääääääre pojkvän. Punkt slut. Kommer nog mobilblogga med Blogg.se's härliga app, tidsinställer även ett inlägg - just for you.
Ha en jäkligt bra helg och skratta mycket, ett gott skratt förlänger livet! ♥

Wake up everyday stronger than yesterday.

Sitter på bussen ner mot stan nu. Ska möta älskling och sen åka till Valla, glömde lite stuffs som vanligt... Hörs senare, puss!


Do not give up, the beginning is always the hardest.

Tredje dagen med nackspärr idag, jag vrida lite på huvudet idag, men absolut inte mycket bakåt. Usch så hemskt det är!
Åt massa gomat idag på skolan, Elevskyddsombudsutbildning - fick 3 rätters med vattenmelon och marängswiss. Nu har jag precis mumsat i mig kyckling nudlar med avokado och tomat, sååå gott!!
Ikväll ska jag ta mitt pickpack och åka till pappa, ska umgås med honom i helgen, i alla fall som jag har planerat just nu. Ska chilla lite och mumsa lite godis som jag hittade i ett skåp, mums.
HEJJJJRÅÅ!

I'd rather die on my feet than live on my knees.

Haft nackspärr hela dagen. Känns som att jag ska svimma. Ha ett bra liv! Puss på er.

Life is easier when you arent complaining, worrying or stressing about bullshit.

Här är mina normala klasskompisar, Ellinor och Linn heter dom. Snygga va? ;-)

Nu har vi 40 minuters håltimme, so much fun... Sen ska vi ha en lektion till innan vi tar vårat fläsk och rullar ner till Spakliniken där vi ska på studiebesök. Sen ska jag lämna min kamerasladd till Björn, chilla en stund och sen åka hemåt. Ikväll ska jag chilla, kolla Hollywoodfruar och lite sånt. Ganska skönt!

To be strong is to see light in the darkness and to always fight to get there.

©Picture by me : The Shoutouts @ Tingshuset 02/09/11.

Tjena mittbena!
Igår var jag på fotboll, dock inte i Alsen. Jag och mamma råkade köra lite fel så vi åkte dryga 6 mil från Krokom till Alsen vilket egentligen ska vara 3, så vi tog en liten omväg.. Körde bara förbi fotbollsplanen när vi väl kommit fram och åkte istället till Arenan och fick höra att ÖFK spelat upp sig till Div 1 igen, härligt!
På kvällen såg jag det underbara bandet The Shoutouts på Tingshuset med min älskling, har dock lämnat kameran hos Björn så det blev en gammal bild. Sen drog vi på efterfest med dom + massa fler, skrattade lite och gick hem. Idag har vi bara degat, jag har ätit fattiga riddare för första gången och sen såg jag sista perioden av innebandyn som efter en spännande övertid Jämtland vann.
Har även hunnit med någon timme hos pappa som är hemkommen från USA, mysigt att träffa honom igen. Fick mina efterlängtade UGGs (bild kommer vilken dag som helst) och massa annat smått och gott. Nu ikväll har jag vigt min tid till plugg som aldrig blir klart eller bra, så jag ska skita i det nu och sova snart.
Kyss på er alla!

A pretty face doesn't mean a pretty heart.

Hade en myskväll igår som inleddes med en powernap på två timmar. Sen gjorde mamma gomat och till efterrätt bakade jag blåbärspaj. Kollade en stund på tv innan jag gick och la mig igen, långt innan midnatt. Kändes lite patetiskt, så jag skäms över det. Men! Istället är jag uppe nu, som jag nästan aldrig är på en lördagsmorgon, och kan ta vara på hela den här dagen istället för att tjura i sängen fram tills klockan två.
Idag ska jag åka till Alsen och kika på fotboll, kanske en sväng till Arenan också. Sen mot kvällen får vi se, antigen ska jag vara med min kära klass, eller på konsert och se bästis spela. Hur som helst så sover jag nog hos älskling inatt, just so you know.
xoxo

I won't give up on you, so don't give up on me.

Chillar framför Disney med fil till lunch, och har laddat upp med Coca Cola och TuttiFrutti rings till efterrätt! Idag är mina planer ganska oklara, så vi får se helt enkelt! Passa på att njut av eran helg, för snart är det måndag igen! ♥

Allting har förändrats, men du finns kvar.

Godmorgon! Sitter på bussen till skolan och har nu börjat förstå mobilbloggning lite bättre, men sorry för bild i repris! Slutar 10.40, så då drar jag nog ner på stan och kollar lite grejer, sen åker jag hem och sover lite. Låter skönt! Hörs när jag kommer hem, xoxo.

Always do you and the rest will follow.

Haft en inte så bra dag idag, men det är inget jag vill gå in på. Frysigt som fasiken har jag gjort också, på våran "Exkursion" på NO:n.. Ikväll har jag myst framför tvn och tagit en långdusch. Såå skönt, nu känns allt bättre! Ska fika lite nu, bland annat lussebullar! Haha har fått en liten crush på dom nu, lär ju tröttna innan första snön faller.. Men men, have a good life så hörs vi! ♥

I'm not a ladies man, I'm a land mine. Filming my own fake death.

Så charmig!!

Hej, Björn här.
Idag vaknade jag upp bredvid Charlie, bästa sättet att vakna på!
Måste dock ha vaknat på fel sida av henne eftersom så fort jag kom utanför dörren så har allt jag försökt mig på bara blivit strunt. Jag har missat bussar, tagit fel bussar, inte haft några rena strumpor, inte haft tillräckligt med pengar till frukost (fick ingen hos Charlie..) och sen när jag tog rätt buss så hade jag inga pengar på busskortet.
Kom försent till skolan gjorde jag också, väl där så fick jag göra Robin och Henkes jobb, men jag är van.
Mamma hämtade mig på skolan och då började dagen genast bli lite bättre.
Gick och handlade med hon, köpte fläskfilé som hon lagade i lägenheten, undebart.
Sen fick jag 350 kr av henne för att hon kunde sova hos mig istället för på vandrarhem.
Det var min dag, hoppas ni gillade den, det gjorde inte jag.
Nu ska jag försöka sova med underbaraste. Mjau

It's the good girls who keeps diaries, the bad girls never have the time.

Mjauu! Äntligen fixat internet!
Nu måste jag skynda mig lite, ska laga mat, fixa mig osv innan 10 över då bussen går... Sen ska jag in på stan, och runt 5 blir det träning till 8. Älskling ska sova hos mig ikväll igen, mys! Hörs när vi ses. PUSS

Internet krånglar....

Som sagt så krånglar internet, försöker fixa det nu samtidigt som jag för första gången mobilbloggar. Inte det lättaste ska jag säga! Längtar tills blogg.se's iphone app kommer ut! Cheese out.

Update från friluftsdag:

I survived!!!! 2 timmars lektion kvar, sen ska jag hem. Wihoooo!!

You've got the looks, you've got the beauty inside.

Världens sötaste. ♥

Hellu!
Ganska chill dag idag, lyssnade på Johan Alander efter lunch sen fick jag sluta. Han var förövrigt grymt duktig på att prata och berätta. Sen åkte jag hem, åt lussebullar (mums!) och nu har jag målat mammas naglar. Ska ta en gofika med Kajsa senare ikväll. KLEM!

Treat the people you love, like you wanna be loved.

Hann aldrig med bloggen i helgen, la den lite på is. Men nu är jag back on track!
I fredags kom tjejgänget hem till mig och vi hade tacomys och sedan begav vi oss in till stan för att se Bridesmaids, riktigt rolig film! Tror aldrig jag har skrattat så mycket inne på en biograf, tack vare mina flickor. ♥ I lördags ställde jag väckarklockan på halv 8, åkte in till älskling och väckte han innan jag gick ner till studion för att sedan dansa på torget, på Bussens dag. Gick förvånadsvärt bra, med tacke på att jag lärde mig dansen i tisdags! Sen var jag med älskling, åkte hem och duschade sedan in igen. Vid nio kom Tove och vi gick sedan i samlad trupp till en fest där jag och älskling inte stannade så länge, så fort vi kom hem somnade jag typ i soffan. Så himla trött! Sen kom Tove fast jag halvsov typ, så vi gick och la oss.
Idag har vi inte gjort så mycket, åt cheese på donken, en chai på Thörnes och ikväll har jag pluggat.. Tänkte lägga mig i ett bad nu, och mysa (kommer somna). Hörs imorgon dudes!

You're broken and scarred, nothing feels right, But when you're with me, I'll make you believe.

Här får ni en bild jag redigerade på mig själv innan jag färgade mörkt igen, skulle se hur det såg ut, hehe. ( Vet att jag har 0 skills osvosv, och det ser ut som att min överläpp är obefintlig men whatever! )
Har en liten fuldag/stund just nu.. Inget är snyggt och jag orkar inte. Sitter och försöker hinna måla naglarna nu, men jag vet inte om jag hinner. Vid halv kommer mina fina vänner och då ska vi laga mat och gosa, sen ska vi på bio vid nio. Gos!! Längtar efter dom som tusan. Puss på er.

I belive in everything until it's disproved.

Så söta! Mjauuu.
Fullt upp idag med massa skratt i skolan, lite träning och lite lussebullar. Så himla gott! Nästan godare på sensommare/hösten också än på kallaste vintern. Tycker jag i alla fall! Puss.

Never give up hope, give it time.

Helt slut efter 4 timmars konstant dansande. Puh, tar verkligen på krafterna!
Nu ligger jag i sängen och ska ladda inför morgondagen, som är den tightaste och längsta skoldagen på hela veckan.. Lagomt opepp men men. Bara att ladda om! Ska nog äntligen få träffa min älsking imorgon också som jag inte har sett sen i måndags. Sen träning och myskväll med mamma på det. Låter perfekt.
Stor fet kyss. ♥

But in the cultural sense I just speak in future tense.

Hello!
Vi skulle på någon inspirationsdag på wargen efter lunch, så vi slutade ett. Nu har jag legat och softat i sängen en timme typ och ska snart fika och åka in på träning. Hörs efter åtta någon gång!

Catch your dreams before they slip away.

Såhär tillbringade jag min skoldag, bland sopor.. Miljödag med inriktning återvinning - yey!
Sen åkte jag hem och tog en powernap innan dagens träning. Kom hem för inte allt för länge sedan, har duschat osv och ska snart nanna. Imorgon väntar en ny dag med massa skola och träning, så förvänta er inte mycket förens runt 21. Tyvärr är det så. Ska försöka bli bättre på att hitta på tidsinställda saker, måste bara komma in lite mer i bloggningen. Puss så länge!

No more dreaming like a girl, so in love with the wrong world.

Hello dear blogreaders!
Idag har jag vaknat hos min pojkvän, gått i skolan, chillat med min pojkvän, kollat på film med min plastpappa och duschat. Riktigt roligt alltså! Nu ska jag nanna (=sova) och vakna imorgon, gå till skolan, träna, äta, träna, sova. Mums! Ska även blogga något under morgondagen, ciao!

Running from my past, I'm praying, feet don't fail me now.

Bilder, weheartit.

Har bara slappat hela dagen lång (sen förra inlägget alltså). Tänkte kanske måla om mina naglar nu, blått eller brunt. Om 3 timmar kommer min älskling till stan igen och då blir det sleepover där. Sovmorgon till 09.25 imorgon.. Haha, bara 5 dagar till helg! Puss

Whatever people say I am, that's what I'm not.

Nya höstskorna, Eurosko 499:-.

Yo!
Kom hem för två timmar sen, har hunnit plugga lite matte och haft tyst minut för alla offren i 11 september attackerna. ♥ Igår cyklade jag, Kajsa och Isabell runt lite, åkte till Maxi och köpte godis. Sen cyklade vi hem till Fredrik där vi dampade loss lite. Sen drog vi hemåt och somnade tidigt. Gosat med valpen hela morgonen, så söt!! Nu kollar jag Disney och funderar på att baka lite chokladbollar. Mums!
Sen vill jag bara säga grattis till min älskling som har stått ut med mig i en hel månad, woho!! Starkt jobbat!
Xoxo

'Cause there's a side to you that I never knew, never knew.

Ända sen vi kom hem från stan har jag hållt på och stylat mamma, lockat håret, sminkat osv. Hon ska på återföreningsträff med gamla arbetskamrater! Nu har hon precis stuckit iväg på förfest och jag ska hoppa in i duschen och fixa mig själv inför kvällen. Så fort jag är klar åker jag till Kajsa där jag sover inatt, ska bli mysigt.
Hittade även ett par skor som fick följa med mig hem, ni får se dom snart!
Xoxo

I'm no beauty queen, I'm just beautiful me.

Igår provade jag och Kajsa den nya smaken på McFlurry - Ahlgrens bilar. Supergod, verkligen att rekommendera!

Fake is the new trend and everyone seems to be in style.

Kvällen igår blev hockeymys i Zhallen, träningsmatch Mora-Timrå. Timrå vann på straffar och det tycker jag att dom förtjänar eftersom att dom bar "sorgeband" tillägnat Stefan Liv (vars död jag tror ingen har missat. Vila i frid. ♥ ). Annars är ju jag ett troget Brynäsfan! Sen åkte vi hem och myste med chips och dipp, och jag somnade tidigt i min nya säng som kom igår!
Ä N T L I G E N !!! Nu ligger jag och myser i den med datan och väntar på att mamma ska göra frulle, sen drar vi in till stan en stund. Hörs efter det! Mjaouu.

Pretending to be happy when you are in pain is just an example of how strong you are as a person. Still making that simpel smile when every part of you dies.

Sådärja! Fick massa matteuppgifter som jag ska göra klart och på engelskan låg vi i bibloteket och läste bok/bloggar/sov. Sen fick vi åka hem, skön dag!
Ska snart väcka mamma och äta något, sen ska jag byta om och åka in till stan för att pussa på älskling. Sen blir det nog en Sundae med Kajsa på donken, även fast det inte är Sundae-fredag idag. Ikväll funderar jag på att bara vara hemma och äta typ, men jag vet inte. Det är ändå så tråkigt väder och det skulle vara skönt med lite lugn och ro. Hm.. Vi hörs sen, nu kurrade magen! Massa kärlek till er. ♥

Baby, can't believe you were sent to me, like a postcard for my memory.

Bjuder på lite humor, haha. Så ful makeup, så tjock och rösten. Åh, jag dör. ♥

I got these questions always running through my head.

Hade min första idrottslektion på gymnasiet idag, var ganska roligt trots min feber. Höll ut men åkte hem efter engelskan. Somnade bredvid mamma och vaknade vid halv fem. Sen har jag gjort en läxa och kollat Disney. Har haft ont i huvudet också så därför har jag inte haft ork till att blogga, sorry guys!
Ska snart sova och sen blir det nog skola imorgon, går från 8.15-10.40, så det är ganska lugnt. Sen ska jag träffa älskling (vet att jag skulle sluta prata om honom men jag kan inte, haha.) för han åker hem över helgen. Han är ju lantisbo.... Eller snarare inte. Åre is the fucking shit man. Nu ska jag återgå till Disney och sen sängen. See you around! Godnatt ♥

This time last year everything was so different.

Haha fan vad mean mina ögon såg ut on tha picture!
Blev 3 timmars dans idag, riktigt skönt att komma igång somsagt! Syndes dock att jag inte har tränat på ca ett halvår, haha. Men det kommer! Var hos min älskling (ska sluta prata om honom all the time, låter som en toffel. Så ni får bara tänka er att jag typ är där lite då och då och pussar på honom, ok?) och nu har jag duschat, fikat lite och knölat ner mig i sängen med Sophie Kinsellas bok En shopaholic får en syster. Har läst alla andra och den här är minst lika bra!
Imorgon är det lång dag på skolan, 8.15-15.55. Så är troligtvis död då. Hörs när jag slutar. Ciao! ♥

Close your eyes, roll the dice, let go for a moment.

Efter skolan idag gick jag ner till kära Wendlas och anmälde mig till lite danser, första börjar redan om ca 1 timme! Ser verkligen fram emot att få börja röra på mig igen, mums. Ska byta om nu och fixa lite, sen blir det träning hela kvällen och efter det springer jag nog och pussar på min älskling innan jag åker hem och dör. Låter bra, right?
Xoxo,

Would you like to taste a piece of my muffin?

Sitter förmodligen på skolan just nu och har det gött. (Detta är alltså tidsinställt) Efter skolan ska jag ner på stan och prova Uggs, prioriterade aldrig det igår. Ska även gå förbi Wendlas, funderar starkt på att fortsätta dansen iår också. Pussa på min älskling ska jag också hinna med, och sen hem för att plugga. Har redan fått massor (2 uppgifter) av plugg! Jaja, går nog fort så fort jag kommer igång.
Tack och hej leverpastej!

I'm gonna be wrong but so damn right.

Charmig flicka med sin ost-och-skinksmörgås. ♥
Sitter och äter frulle framför Disney, tänkte stressa och hinna med bussen men nej. Jag åker med Peter istället, mycket bekvämare! Är lite halvslö/sur idag, så var inte taskig O.o Haha, nejdå. Ska ner på stan efter skolan och prova Uggs, sen går jag hem till min älskling och pussar lite på honom. Nu vet ni vad jag har för mig today!
Puss och kram skumbanan.

You think I can't get hurt like you, you motherfucker.

Bild från google.

Har avnjutigt ännu ett avsnitt av dom underbara (Maria och Isabel) och irriterande (Agnes-Nicole och Gunilla) Hollywoodfruarna. Slängde också ihop en sockerkakssmet som jag mumsar på. Gott!
Ska snart lägga mig i sängen och tagga till inför ännu en skoldag imorgon, börjar 8.15.. Inte så peppande. Men, life is what you make it. Bara att göra det bästa av situationen. Sväljer en ipren och säger godnatt!

Keep calm and dream on.

Ganska chill skoldag, lite snack före lunch och sen studiebesök på en blomsteraffär. Efter det åkte jag och mamma upp på Lillänge, hittade mig en fin bikini till i höst och lite annat smått och gott. Avslutade besöket med en McBengt på donken! Den var högt över förväntan och det är sjukt synd att den utgår idag. Men men, nu till veckan är det McLeif som gäller!
Nu ligger jag framför Disney med lite småfeber och tycker synd om mig själv. Funderar på att slänga ihop en sockerkaks smet men det känns för mycket.. Vi får se! Ska ta tag i träningen till veckan också, blir skönt att komma igång igen!
Xoxo,

You got every right to a beautiful life, come on.

Tog mig ett välförtjänt bad såhär på kvällskvisten. Nu ska jag fika med mamma och sen krypa ner i sängen. Kommer kännas tomt inatt, men det är ändå skönt med lite egentid och att få ha något att längta till. Sov gott mina fina vänner, så hörs vi imorgon! ♥

You know my name, not my story.

Tänkte att vissa som klickar in här kanske inte har en aning om vem jag är så jag tänkte fixa ihop ett litet "get-to-know" inlägg, just for you babes!
Jag heter Charlie, är en jävligt störd person. Ganska skön om jag får säga det själv, lite knasig bara. Bor i den lilla staden Östersund, i mitten av kalla Jämtland. Fyller 17 bast i april, så tills dess är jag 16 långa år. På fritiden gillar jag att umgås, dampa, fotografera och dansa. Har precis börjat ettan på HV11 med inriktining Hälsa och Kroppsvård på Palmcrantzskolan. Trivs som fisken i vattnet! Jag har ett litet beroende på Cocacola och godis just nu, vilket inte är så bra. Försöker avvänja mig, men det är ju såå gott!! Mums ♥ Så fort jag kommer igång så älskar jag att träna och röra på mig, det är bara att komma igång efter sommarlov och slappning som är det svåra...
Det var lite om mig, tralalalalaa. Om det är något annat är det självklart bara att fråga. Tuudeelee. ♥

How to kill all your enemies? SMILE.

Äntligen va? Nu ska jag komma igång igen och blogga! Wihoo vad lyckliga ni är.
Tänkte ha den här förtjusande bilden ovanför till header med tanke på mitt störtsköna bloggnamn men nej, bilden ville inte sammarbeta. Just so you know.
Sitter och glor på Hollywoodfruarna nu, sen ska jag dö en stund i duschen. Älskling har sovit här hela helgen, myspys. Imorgon börjar jag andra veckan på gymnasiet. Känns fortfarande konstigt och ovant, men det går bättre och bättre. Längtar tills vi kommer igång med alla behandlingar osv!
Puss och kram allihopa.

Blogg listad på Bloggtoppen.se bloglovin
RSS 2.0